diumenge, 18 de setembre del 2011

Amics d'estiu

Ara que tothom ja és a casa seva i que a La Bisbal ens hi hem quedat els que hi vivim durant tot l'any, voldria reflexionar sobre una polèmica que surt any rera any.
Els forasters i els del poble.
Molts fills del poble que per diferents circunstàncies van marxar a viure fora es queixen de que els que vivim al poble els considerem forasters.
Jo que soc filla de La Bisbal, que vaig viure durant quinze anys a fora i ara ja en torno a portar set al poble,  penso que és foraster el qui ho vol ser. 
I no cal donar més importància al que diguin els altres. Només cal demostrar-ho amb els fets, que vols ser considerat del poble.
I això com es fa?
Doncs donant importància a l'esforç de la gent que  hi viu durant tot l'any per mantenir el poble en condicions, prenent part de les Associacions del poble i tenint les cases ben conservades.
Mireu que és senzill.
I als que viuen al poble els diria que avui en dia no hi ha cap casa que no tingui un fill, un germà o un bon amic vivint fora i no per això el considera un estrany. I suposo que no li agradaria que els altres el tinguesin com a tal.
Pensem-hi
Bisbalencs ho podem ser tots, que com més serem més riurem.


I aprofitant la parrafada vull publicar una foto que vam trobar aquest estiu per casa.
És de l'agost de l'any 2003.
Hi surten un grup de nens que tenien en aquells moments de sis a deu anys. Eren de Reus, Barcelona, Sabadell i  La Bisbal i això no els impedia ser bons amics.



Després de vuit anys hem repetit la foto al mateix lloc.
Els feia tanta gràcia fer-la, sobretot a les mares, que per a ser-hi tots es va fer el tercer dia de la Festa Major a les tres de la tarda .....

Però va valdre la pena. Mireu que grans i macos que són tots i l'amistat encara la conserven.




"Forasters i del poble" ?


Tonteries.

Millor  "amics per tota la vida".



.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada