dissabte, 29 d’octubre del 2011

Dinar popular

Com ja és tradicional en un dels últims dissabtes d'octubre a La Bisbal ja hem tornat a fer el dinar popular al que convida l'Ajuntament a tothom qui hi vulgui anar.



 Al matí no pintava massa bé perquè semblava que pixés la boira i els organitzadors ja tenien preparat un local alternatiu per si s'animava la cosa.
Aquest any ens hem apuntat vora quatre-centes persones i no caviem a la sala polivalent de l'Ateneu.



 Tot un récord al que no hauriem pogut arribar sols els que vivim al poble ni que s'hagués apuntat des del més gran al més petit.


 El dinar ha consistit en un aperitiu amb xips i olives, estofat de porc senglar amb patates i bolets, pa, vi, de postres un bracet de nata i cava.


El cuiner ha estat l'Alfonso de La Granadella


i tothom coincidia a dir que mai havia menjat un porc senglar tan tendre i ben fet com el d'avui.


Aquesta és una mostra de com han quedat tots els plats.


 Els senglars es van oferir a caçar-los la colla de Marça "la Internacional del Priorat" i com bé indica el seu nom porta entre altres a les seves files a tres bisbalencs.

Els postres han estat obsequi de l'Albert, que  els ha elaborat al seu obrador.



És el pastisser de La Granadella que cada dia baixa el pa acabat de fer al nostre poble.
I per últim el cava era un regal del Jaume Arbonés, del mateix poble, germà del cuiner i l'encarregat de la fontaneria del nostre Ajuntament.
 Les ampolles eren una sorpresa perquè tenien la placa i l'etiqueta amb un dibuix de la recollida a la antiga de les olives fet pel Francesc Masip de cal Regatxo.



Una botella per a col.leccionistes.
Al final el temps s'ha mantingut i hem pogut dinar tranquils.
A les cinc de la tarda ens aixecavem de la cadira i a les sis començava, dins de la sala del cine, l'actuació d'un grup que s'havia desplaçat des de Rubí.


Eren del Casal de la Gent Gran de Rubí que ens han fet passar una bona estona amb les seves actuacions musicals.
Cal dir que ho han  fet tots molt bé. La sala estava molt plena i no s'ha mogut ningú fins que ha finalitzat al cap de dues hores, fins hi tot amb algun bis sol.licitat pel públic.



I passat demà la Castanyada.





.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada