dijous, 13 d’octubre del 2011

Dos bisbalencs a Can Barça

El passat dissabte 8 d'octubre l'Equip Cadet A de Futbol Ascó, que aquesta temporada jugarà a Categoria Preferent, va iniciar la lliga amb el partit contra el Cadet B del Futbol Club Barcelona.




Tots els jugadors eren conscients de que seria una experiència irrepetible i per això tots estaven nerviosos i emocionats.
Dins d'aquest equip hi juguen dos bisbalencs:
El Xavier Vicente Gil i l'Aleix Prats Perelló, de catorze i quinze anys respectivament.



Tot l'equip, tècnics i acompanyants van anar en autocar a la Ciutat Esportiva Joan Gàmper de Sant Joan Despí, i van jugar a les dotze del migdia al camp número vuit.



Van dir els entesos que van jugar ben posicionats. Van fer tres xuts a porta i una bona tasca ofensiva, amb bones aturades del porter. Tant és així que van arribar 1-0 a la mitja part.
A la segona part van notar el desgast físic i encara van fer un bon treball defensiu.
Però el Barça és el Barça i va marcar quatre gols més.

El partit va ser retransmès en directe pel canal Barça TV que aquell dia va tenir força audiència per les nostres terres.





El resultat final va ser de 5 a 0 ( igual que quan el Barça juga contra el R. Madrid) i mentres que els jugadors del Barcelona eren de diversos llocs d'Espanya i del món (fins i tot de Korea), l'equip d'Ascó era de nois aficionats a jugar a futbol de La Bisbal, Flix, Ascó, Mora, Falset, Batea, Vinebre, La Torre, La Fatarella, Garcia, ...



Un dia a recordar per a tots.




.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada