divendres, 9 d’abril del 2010

El diumenge de Pasqua a l'Ateneu

El diumenge dia 4 d'abril ens vam reunir a l'Ateneu a les dotze i mitja del migdia tots els que haviem estat membres de les juntes de l'Ateneu durant els últims deu anys, per fer-nos una foto amb l'Enric Masip Gorgori.
Hi vam poder ser vint-i-cinc i que són els següents:

Primera fila començant per l'esquerra:
Jaume Aleu (Cal Portal), Lluís Masip (Cal Sunsion), Eva Mª Ardévol (Cal Fusté), Enric Masip (Cal Cafenou), Irene Perelló (Cal Pep Pere), Jordi Sans (Cal Marc), Joan Masip (Cal Marino), Miquel Enric Masip (Cal Trudes), Robert Masip (Cal Teio), Miquel Perelló (Cal Avenc).

Segona fila començant per l'esquerra:
Eduard Rebull (Cal Rebull), Robert Gil (Cal Coix), Pascual Rebull (Cal Rebull), Marcel Franquet (Ca la Paula), Laura Moseguí (Cal Portal), Edgar Masip (Cal Sunsion), Jaume Masip (Cal Cèlio), Albert Masip (Cal Fino).

Tercera fila començant per l'esquerra:
Miquel Ardévol (Cal Macià), Lluís Masip (Cal Damià), Roger Aleu (Cal Portal), Abel Vicente (Cal Mateu), Sergi Masip (Cal Puro), Joan Pere Amorós (Cal Serín), Pere Prats (Cal Pere del Teòfil), Josep Mª Sas (Cal Bonico).

Alguns d'aquests socis han estat membres d'alguna junta de l'Ateneu més d'una i fins i tot més de dos vegades                 
 Per la tarda i amb l'Ateneu de gom a gom li vam fer entrega a l'Enric d'aquesta foto firmada per tots els que hem estat amb ell durant els últims deu anys.

I en nom de tots els socis el vam obsequiar amb un bolígraf gravat amb el seu nom.


Volem agraïr a Jaume Roura que va fer totes aquestes fotos. 

Després d'aquest petit homenatge vam fer les ja tradicionals rifes que algunes associacions del poble fan el diumenge de Pasqua per la tarda a les instal.lacions de l'Ateneu.

Nosaltres vam vendre números per sortejar un corder ecològic del Roger, que per segon any consecutiu va tocar a l'Oscar Vidal.

Després vam rifar entre els socis un ou de xocolata de 850 gr. que va tocar a la  Llúcia Masip (Cal Cèlio) i un altre de 350 gr. al Joaquim Masip (Cal Marino).
I dos llibres que van tocar als socis Juani Camargo i Marcel Franquet ( els dos de Ca la Paula).

L'Associació de Dones va sortejar entre les seves sòcies una mona que va tocar a l'Estel Masip (Cal Catarino) i un braç de gitano per a la Goretti Vicente (Cal Bonico).

L'Associació de Mares i Pares de l'escola havien venut tires per a la rifa d'una panera amb menjar que va tocar a la Montserrat Ardévol (Cal Cèlio).

Felicitats a tots els afortunats!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada