dilluns, 9 d’agost del 2010

Fes-te soci/a de l'Ateneu Bisbalenc

Ara fa un parell de mesos i aprofitant que estavem posant al dia les dades dels nostres soci/es, des de l'Ateneu vam engegar una campanya per fer socis nous.

 Anava dirigida a unes poques persones del poble que encara no ho són i principalment a gent del poble que viu a fora i encara no s'havia decidit, i també a gent de fora que aquests últims anys s'han comprat casa al poble i potser no coneixien com funcionava la nostra associació.

Des d'aquí i com a Presidenta de l'Ateneu vull agraïr la resposta que hem tingut i animo als que encara no s'han decidit, a que es facin socis.
Que pensin que La Bisbal és un poble molt petit i sense l'Ateneu Bisbalenc moltes de les coses en que ara particípen no es podrien fer.
També ara fa un any vam posar Wi-Fi a les nostres instal.lacions pensant en la gent que no té conexió a internet a la casa del poble.
I fins hi tot aquest bloc està  fet pensant en vosaltres, perquè si no hi podeu ser, estigueu al dia de totes les millores i activitats que es fan al poble.

Ànims, que a vosaltre no un caldrà ser mai de la junta directiva, que això és el pitjor per a un soci.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada