dimarts, 29 de març de 2011

Fotos de la visita del Projecte Comenius.

Ja van arribar els vuit nens i nenes de Polònia junt amb vint mestres de tres països d'Europa. 
Les mestres i la gent de La Bisbal els ha fet molt bona rebuda.
 

Aquí poso una mostra de les fotos de quasi tot el que van fer ahir dilluns dia 28 de març.


Foto de grup. Han vingut set nois i una noia.Recepció per part de les autoritats i intercanvi de regals entre les quatre escoles dels diferents països.Cada escola es va emportar un sac com aquest ple de regals dels altres tres països. Un dels obsequis que va fer la nostra escola va ser aquest mini tió.Els nostres nens i nenes vestits de catalans els van oferir diverses dances típiques.A continuació mostra de jocs tradicionals.


Foto de tot el grup del Projecte Comenius.Dinar per a tot el poble a l'Ateneu.Paella. No havia vist mai unes gambes tan retratades...... Alguns les van probar i tot !!!


Per la tarda plantada de flors al pati.Algunes mestres aprofitaven per a pendre el sol.....


Després visita a la Cooperativa de l'Oli.


També van voler anar a veure l'església.


Un tomb pel poble. Que per cert ells venen de ciutats molt grans i els va sorprendre que nosaltres tinguessim un poble tan ben cuidat i net.Ara tocava reunió de treball de tots els mestres. Els nens i nenes tenien preparat un taller de fabricació de paper a càrrec d'unes monitores de fora.


 Mentres el paper s'eixugava van anar tots a jugar a futbol a la pista. I a les nou a sopar, que per a ells potser ja era una mica tard. Però alguns encara van sortir una estoneta " a la fresca.... "
Així després tenim la fama que tenim........

...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada