dissabte, 6 d’agost del 2011

Temps de prèssecs

Des de fa més d'un mes la majoria dels pagesos del poble estan a plena collita del prèssec.



Cada dia passen els tractors carregats en direcció al magatzem de fruita on els classifiquen i porten cap a les botigues i mercats de fora.




De préssecs n'hi han de moltes classes.
A La Bisbal aquests últims anys en cullen unes varietats de color vermell.



Anys enrera en collien uns de grocs.
A aquests últims a  les botigues de la ciutat els anomenen "prèssecs  de vinya"



I molts que vivim o teniu casa en un poble productor de prèssecs,alguna vegada ens em preguntat el perquè ....

 Això és una vinya.



I a les vinyes no hi han prèssecs, hi han raims.



I això és un tros amb presseguers.
Aquí si que hi han préssecs, però no de vinya, de presseguer....!
I molt bons per cert.
Llàtima que no els puguin cobrar al preu que marcaven al Mercat de Sabadell fa poc.



.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada