diumenge, 21 de febrer del 2010

Assemblea ordinària del 20 de febrer del 2010

Ahir al vespre la junta de l'Ateneu Bisbalenc va celebrar la reunió anual per fer balanç de l'any i per canviar tres membres de la junta. Van venir 45 socis dels 190 que som ( sis de nous aquest ùltim any i una baixa per defunció)

En l'apartat de la nostra situació econòmica podem dir que ens n'hem sortit força bé, gràcies a que les hipoteques causades per les obres de reforma dels locals de l'Associació ja estan pràcticament liquidades. Per entrar en més detalls només cal consultar el llibret de memòria 2009, que com cada any, des de'n fa deu, elabora el nostre administratiu Enric Masip Gorgori.


De la Festa Major passada, els organitzadors, també n'estem força satisfets. Van ser sis dies plens d'activitats variades, que gràcies al clima que va acompanyar, al públic que hi va assistir i a les altres associacions, Ajuntament  i Juntes que hi van col.laborar de tota manera, pensem que van estar força bé. 

Aquest últim any també ens hem posat al dia en noves tegnologies, gràcies al suggeriment d'alguns socis, tenim conexió Wi-Fi als nostres locals i també aquest Bloc on posem al dia de les nostres activitats als socis de fora vila i a tothom qui el vulgui mirar.

També perque els pugui consultar la gent interessada i es conservin millor de com ho podiem fer nosaltres, al mes d'agost passat vam baixar tots els papers antics i no tan antics (fins a l'any 2000) a l'Arxiu Comarcal del Priorat.

La Festa Major d'aquest any serà els dies:
Dimecres 8,  Dia de la Patrona
Dijous 9, la tradicional paella (per confirmar)
Divendres10, dissabte 11 i diumenge 12, els tres dies de festa grossa.
Dilluns 13, "el dia del Gos".

Ahir van sortir de la Junta directiva de l'Ateneu:
El vicepresident i responsable del quarto del beure, Miquel Enric Masip Gorgori.
La tresorera, la que portava el tema dels diners, Eva Maria Ardévol Sas.
El secretari i responsable del cine, Marcel Franquet Perelló.
A tots ells gràcies per l'interès i la feina feta.

Donem la benvinguda als nous membres de la Junta:
Laura Moseguí Llop, Pascual Rebull Salomó i Lluís Masip Esquerda.
Que junt amb el Joan Pere, el Robert, l'Edgar i la Irene, seran els responsables de tirar endavant l'Ateneu durant l'any 2010.

L'anècdota de la nit va ser la següent:
L'Aguiló,el nostre distribuidor de begudes, ens va regalar un lot de tres botelles de vi de l'Alvaro Palacios i  un decantador, per què ho rifessim entre els socis assistents a l'assemblea. Va treure el número premiat l'Oriol, el fill petit de la Presidenta de l'Ateneu i va tocar al Pere Prats, el marit de la mateixa i pare de l'Oriol. Tot va quedar a casa. 
Avui el tastarem els de la junta nova i vella, en la reunió de canvi de càrrecs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada