divendres, 27 de maig de 2011

Encara Bulgària

Ja fa tres setmanes que van tornar els nens, nenes i mestres bisbalencs que van anar a Bulgària, però encara teniem pendent penjar un parell de fotos que ens han deixat els que van ser-hi.
Una és de quan van arribar a Sofia. Estan amb alguns nens i mestres turcs i amb els mestres búlgars que els van anar a rebre.
L'altra foto és la imatge de Santa Maria de Haskovo, que van posar on abans hi havien símbols comunistes. Està dins del llibre de récords per la seva alçada ( ho és més que el Sagrat Cor del Brasil).
Tots els que van anar a Haskovo van coincidir en el bon tracte que van rebre, el la verdor del paisatge, en el bo que era el menjar  i en el bé que estem aquí.
Allí diu que semblava la Catalunya de fa quaranta anys.
Als pobles es veien molts carros i mules, pocs tractors i les cases de la gent que no hi viu estaven  moltes derruides.
Les bombetes eren de 25 W.
I de diners en corrien pocs, diu que el marit d'una mestra que els acompanyava posava la benzina del cotxe de dos euros en dos euros i alguna vegada per arribar a la gasolinera van haver d'empenyer el cotxe.
Quan van convidar a algun pare a venir a casa nostra a visitar-nos van dir que amb el seu sou (treballant els dos) els era impossible pagar el viatge.

Si es que no ens podem queixar....


En una visita els van donar llavors de Diego de noche i d'enrramadera. Al arribar al poble les van repartir i les vam sembrar.

 


Si ens surt algo ja us ho ensenyarem.

Parlant de flors,
mireu quin balco més maco trobem a l'enfilar la costa la font.
I el balcó de Casa la Vila tampoc està gens malament.
I si donem el tomb al poble trobem alguna jardinera ben florida
I hi ha alguna finestra ben maca.
De postal vaja.
I ja veure-ho demà les fotos de les flors del tros i de la rodalia del poble.
Ara és un bon moment per regalar la vista.


.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada