dijous, 20 d’octubre del 2011

Fotos escolars

Aquesta foto de les xiquetes petites de l'Escola Unitària de Nenes de La Bisbal la tinc gràcies a que la Carme Perelló de cal Mateu la va conservar al seu àlbum de fotografies i la va deixar a la recollida de fotos de l'any passat de Carrutxa al nostre poble.
No la tenia ningú més i gràcies a uns i altres quasi totes les que hi surten ja en tenen còpia.
Ara la poso per algunes seguidores del bloc que no tenen ocasió de passar pel seu poble i se que els farà gràcia veure-la.La Maria de ca la Jaumeta m'ha donat aquest full on hi ha el nom de totes.
Hi falten l'Hortènsia Masip de cal Gertxo, la Carme Masip de cal Mestre de Cases, la Maribel Masip de cal Pep Frare i la Mª Dolors Gorgori de ca l'Agutzil.
I per equilibrar en poso també una de la mateixa època però de tota l'Escola Unitaria de Nens. El mestre era el Calimerio Martin en els seus primers anys al poble.Si no els coneixeu a tots, aquí teniu els noms. Hi falta el Josep Mª Masip de cal Catarino i el Marcel Masip de cal Teio.

Aprofitant que surt a la foto, posaré una poesia que va escriure el Joan Masip de cal Marino en el noranté aniversari del seu pare Joaquim.
Per molts anys.


.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada