dimecres, 6 d’abril del 2011

Fotos de la festa d'una bisbalenca centenària

El diumenge pel matí la gent de La Bisbal va anar cap al carrer de les Eres a celebrar la festa de la senyora Benedicta Masip Masip de cal Ragatxo, que l'endemà dia 4 d'abril feia cent anys.


Es la primera dona que ha fet els cent anys que ha nascut i ha viscut tota la vida al poble.



La junta de l'associació de Jubilats de La Bisbal li van fer entrega d'aquest poema fet per l'Enric Masip i d'un ram de flors.



La senyora delegada territorial de Benestar i Família i l'alcalde de La Bisbal en representació de tot el poble li van regalar una medalla i una placa commemorativa.




També entre molts altres regals els nens i nenes de l'escola del poble li van baixar els seus obsequis. No hi va faltar tampoc el Guillem de cal Macià, de quatre mesos. La persona més petita del poble amb la més gran.
Es porten cent anys, que aviat està dit !!



I el que no podia faltar era un dibuix amb retalls de la vida de la Benedicta fet pel seu fill, el dibuixant Francesc Masip.




L'ajuntament i cal Ragatxo van convidar a tots els bisbalencs que es van acostar a felicitar-la a un esmorzar al costat de casa seva, en el que m'han dit que no hi va faltar de res.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada