divendres, 22 d’octubre de 2010

Cartells per tot arreu

I no són de cap precampanya electoral, que aquí es massa lluny i  som poca gent  perquè li interressi a cap partit polític traslladar-se fins a La Bisbal. Són cartells que anuncien menjades, xerrades, festes....

Mireu, mireu:

Xerrada a l'escola, organitzada per l'AMPA


Actuació organitzada per l'Ajuntament. L'horari no és correcte, es farà a les dotze del migdia.


El cartell del dinar  que es fa cada any a l'octubre no el tinc, així que poso el meu tiquet. Pel número podeu comprobar que deurem ser unes tres-centes persones. Aquest any per a variar no serà de porc. 
Aquest any menjarem "cassola de tros". Ja posaré les fotos demà, que ja serà el dia.


I el diumenge de bon matí i al migdia el ja  tradicional rally que farà dues passades per les nostres carreteres plenes de revolts. Més adecuades per a fer-hi curses que per a circular-hi normalment ...
 

 Aquest passi es per a poder circular per les nostres carreteres a partir de les 24 hores del dissabte.I la setmana que bé la castanyada a la sala polivalent de l'Ateneu. 
Organitzat com cada any per l'Associació de dones Boixerola.I el mateix dia per la tarda, als baixos de l'Ajuntament, la junta de l'AMPA apuntarà a la gent interessada en comprar dècims de loteria i flors de Nadal i que es donaran uns dies abans de les festes nadalenques coincidint amb la representació d'un pessebre vivent per part dels alumnes de l'escola Montsant al carrer Major.

1 comentari:

  1. CRACIES PER LA INFORMACIO DE TOTES LES NOVETATS DE LA BISBAL

    ResponElimina