dimecres, 27 d’octubre del 2010

I ara les olives mortes en sosa.

Aquestes són olives rojales ( olives més llargues que les famoses arbequines ) verdes a les que tirem sosa caustica per a " matar-les " ( fer-les toves i que perdin més ràpidament l'amargor).


La sosa es desfà en aigua.


Al tirar-la a les olives, aquestes fan un suc fosc.


Durant una setmana s'escorren i hi tornem a posar aigua


L'aigua a de ser de primera qualitat, com l'aigua de la font del poble.


Anem a collir sajolida. Una herba aromàtica que es fa pel terme de La Bisbal i convina molt bé amb les olives.


Quan ja són les olives bones es posen en recipients i en podrem menjar tot l'any bones com el primer dia.

1 comentari:

  1. ESTIC MOL AGRAIT PER LES FOTOS Y LES RECETES TAN BONES GRACIES PER LA DEDICACIO QUE LI POSES APORTAN INFORMACIO DE TOTS ELS ACONTECIMENS

    ResponElimina