diumenge, 6 de novembre de 2011

Reunió informativa de l'Ajuntament

L'endemà de Tots Sants l'Ajuntament de La Bisbal va convocar a tothom a una reunió informativa.
Es va presentar els nous membres de l'Ajuntament i les feines que tenen encomanades per a la nova legislatura.
També ens van explicar els projectes que tenen en mà, com:
-Subjectar bé les llambordes del mig dels carrers de Les Eres i La Costa per evitar filtracions d'aigua. Es farà amb els diners que faltaven per entregar a la empresa que ho va fer.
- Posar uns filtres al dipòsit de l'aigua de boca per evitar que aquesta, a les acaballes de l'estiu, quan el pantà està una mica buit, sigui térbola i faci pudor.
-Fer una reforma integral del cementiri municipal.
-Van recomanar a la gent que faci recollida selectiva de les seves escombreries i ho vagi a tirar als contenidors que hi ha col.locats per aquest fi. Ja que quan pugen a recollir la orgànica i la porten a l'abocador comarcal, sancionen a l'ajuntament perquè hi troben paper, vidre i envasos. 
Per aquest motiu apujaran als veïns la cuota de les escombreries de cara a l'any vinent.
-També van demanar que quan algú tingui un electrodomèstic per llençar que no ho faci a l'abocador controlat que tenim al Torrent, sinó que avisi a l'Ajuntament i li passaran a recollir per casa.

Per últim van explicar que l'Ajuntament havia arribat a un acord, davant Notari, amb el senyor Josep Masip de ca l'Esquerré, resident des de fa molts anys a Tarragona, pel qual els donava totes les seves propietats al poble així com tots els trossos de terra i horts.

Així que aquestes dues cases i aquest pati són des d'avui de Casa de la Vila.Casa de Ca  l'Esquerré, al carrer de'n Damià.


Casa al carrer de La Palma.


Pati al carrer de La Bassa.

En nom de tots els bisbalencs l'Ajuntament li agraeix la donació al senyor Josep. 
Ell demana poca cosa més..


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada